مشاوره طب سنتی

تدابیر فصل پاییز از زبان دکتر مهدی فهیمی

تدابیر فصل پاییز

تدابیر فصل پاییز از زبان دکتر مهدی فهیمی

تدابیر فصل پاییز از زبان دکتر مهدی فهیمی: نگاهمان را به کرونا باید تغییر بدهیم کرونا نشان میدهد که یک پدیده ای است که فرمول خودش را دارد و ما باید از آن تبعیت کنیم کشورهایی که به آن احترام گذاشتند موفق هستند و کشورهایی که به آن بی احترامی کردند ناموفق هستند ما در کشور خودمان ما در کشور خودمون مردم به نسبت خوب رعایت کردند اما در ملاحظات بین فردی، اما در ملاحظات اجتماعی ما رعایت نکردیم.

ما تجمعات را ایجاد کردیم و تجمعات عامل اصلی انتشار کرونا است چرا چون میگه یک نفر به فرض دویست واحد ویروس آزاد میکند و اگر پنج نفر شدید هزار واحد هزار و هزار واحد بینهایت میتواند آلوده کننده باشد ما تعطیلات عید، ماه روزه عید فطر و ایام محرم جاده ها بی نهایت شلوغ بوده است و این تجمع جمعیت و جابجایی آسیب زد و این پیک ها را ما به آن احترام نمی گذاریم.

چرا؟ چون افرادی که صاحب نظر هستند کم حرف میزنند افرادی که در واقع در بخش های اجرایی کشور هستند خیلی مردم قبولشان ندارند.

زکام همون سرما خوردگی است؟

زکام همان سرماخوردگی بدون عفونت است یعنی بخاطر تغییرات فیولوژیکی که قبل از این موضوع اشاره کردم که با رسیدن فصل پاییز بخاراتی از کبد متصاعد می شود این بخارات به سر می رسد و میعان پیدا می کند به صورت نزولات، به صورت ابریزش بینی، آبریزش چشم ممکن است شروع بشود.

این یک اتفاق فیوزیولوژی هست اما اگر باکتری و ویروسی روی این سوار شد چرا؟ چون ترشحات هم قند، هم چربی، هم پروتئین دارد هم مستعد روی این پدیده باکتری و ویروس سوار بشود آن موقع دیگر ما وارد سینوزیت و فارنژیت و عفونت ها می شویم و اوتیت و التهاب گوش ایجاد می شود،

پس بنابراین در مورد زکام پرهیز بهترین اتفاق آب جوش استفاده کنیم، آب یخ نخوریم سوپ استفاده کنیم غذای سنگین نخوریم ادویه جات گرم را استفاده نکنیم موقعی که حالت زکام به سراغ ما می آید چون بخارات را بیشتر می کند و علائم را تشدید می کند.

اما اگر همزمان با این بحث تب و لرز و وارد این مسائل شدیم یعنی اینکه یک باکتری اضافه شده است و یک ویروسی توانسته در پایه رطوبی طبیعی بدن اضافه بشود آنموقع باید بریم سراغ پزشک و درمانگری را شروع کنیم

چکار کنیم سرما نخوریم و آنفولانزا نگیریم در پاییز ؟؟

سرما خوردگی یعنی یک جا سرما برخورد کرده با بدن ما  راحت سرما خوردیم اولین اتفاق این است که بدن را گرم کردن لباس گرم چطوری؟ بعضیها اعتقاد دارند وقتی حس سرماخوردگی دارند ورزش کنند و بدنشان را گرم کنند و بعد که عرق گرم کردند لباس گرم بپوشند مایعات بخورند و استراحت کنند.

یعنی حرارت انباشته شده در درون ما را تخلیه می‌کنند یکسری اعتقاد دارند ترکیباتی مثل اسانس نعنا به بدن بزنیم چون حس میکنیم بدن سرد است اسانس نعنا برای افرادی که همین احساس را دارند ممکن است اسانس نعنا نباشد در داروخانه ها قطره ای به نام منتول بگیرد سرشانه ها کتف و گودی کمر را را ماساژ بدند با این اسانس چون بدن را گرم میکند به شقیقه ها بزنید بالا تنه را گرم کنید.

هدیه ای برای شما دوستان از طرف دکتر مهدی فهیمی

کسانی که تحت هر عنوانی احساس سرماخوردگی می کنند و حالشان خوب نیست و بخصوص بچه هایی که در این زمان سرما میخورند و احساس سرما می کنند و حالت تهوع پیدا می کنند خیلی راحت کمی پودر زنجبیل و گلاب داخل ظرف کوچکی خمیر کنند.

از زانو به پایین از آرنج به پایین و کمی به شقیقه ها بزنند در این صورت همان بچه ای که به شدت بالا می آورد بعد از نیم ساعت به بازی خود ادامه می دهد و تب او تمام میشود.
چگونه؟؟

به صورت خمیر ضماد میکنیم و ماساژ می دهیم بر روی پوست از آرنج به پایین از زانو به پایین و کمی هم در شقیقه ها به جد بدن را گرم میکنند و کمی دو الی سه لیوان آب جوش میل کنند کمتر از یک ساعت لرز،کوفتگی، بیحالی و تهوع در بچه‌ها از بین خواهد رفت بنابراین وقتی سرما خورد به تنمان باید به بدن گرما بدهیم ترکیباتی که گفته شد همه مانند نعنا، اکالیپتوس، قطره منتول، زنجبیل گرم کننده هستند استفاده بکنید.

اما تاکید می‌کنم که زنجبیل را نخورید دمنوش زنجبیل را استفاده نکنید چون درون داغ هست، بیرون بدن را گرم کنیم پنجره ها را ببندیم خیلی ها احساس می کنند که سر شب گرمشان است اما نیمه شب سردشان می شود و این پایه ای است که این ها سرما بخورند.

یکی از اتفاقهایی که ممکن است که کمک کننده باشد دوش گرفتن های طولانی مدت و بعد بیرون نرفتن که ما بتوانیم حرارت را در عضلات و پوست بالا نگه داریم و تعادل بین سرمای بیرون نگه داریم. حمامی که بدن را گرم کند و بعد استراحت کنیم در اصل باید تعادل بین سرمای بیرون و گرمای درون را تعدیل کنیم.

برای هماهنگی و رزرو ویزیت تلفنی روی کلمه شماره بزنید.

دوستدار سلامتی شما

دکتر مهدی فهیمی

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *