مشاوره طب سنتی

علت و درمان تلخی دهان در طب سنتی

علت و درمان تلخی دهان در طب سنتی

علت و درمان تلخی دهان در طب سنتی

طعم تلخ دهان علت های ساده و روش های درمانی ساده تری دارد که تنها با رعایت اصول ساده تغذیه ای و تغییر سبک زندگی می توان علائم را برطرف و بیماری را رفع نمود.

اگر این تلخی صبحگاهی و دائمی باشد ناشی از صفرای متعفن معده است که منجر به بی اشتهایی، حالت تهوع، خشکی لب ها، سوزش سرمعده و رفلاکس معده نیز می گردد.

رفلاکس یا بازگشت اسید معده علت و درمان تلخی دهان در طب سنتی:

یکی از علت های رایج احساس طعم تلخی در دهان در طب سنتی بازگشت اسید معده به دهان است، توصیه شده که در وعده شب غذای کمتری مصرف شود و به هیچ عنوان پس از غذا میوه و آب مصرف نشود.

تلخی دهان

غلبه صفرا و علت و درمان تلخی دهان در طب سنتی:

تلخی دهان عارضه بسیار جدی و طولانی مدت در بیماران مبتلا به غلبه صفرا بوده که با عوارض دیگری همچون تغییر خلق و خو و عصبانیت، رفلاکس شدید معده حتی به هنگام خوردن مقداری آب، بوی بددهان و سردردهای دائمی همراه است.

به طور کلی خوردن سرکه سیب و دوری از غذاهای پرچرب و فست فودی غربی، پیاده روی، ورزش، خوردن آب کافی، غذای کم حجم و غیر سنگین و همچنین خوردن شربت خاکشیر به صورت ناشتا، عرقیات گیاهی مانند عرق کاسنی و شاه تره برطرف کننده تلخی دهان بوده و در درمان بیماری های کبدی موثر است.

روش های درمانی:

یکی از راه های درمان تلخی دهان ناشی از غلبه صفرا، علاوه بر توصیه های تغذیه ای و خوردن داروهای گیاهی انجام حجامت عام و یا حجامت ناحیه پشت گوش است. این افراد باید از خوردن موادغذایی بسیار ترش و بسیار تند و همچنین آب لیموی تازه به همراه آب و خوردن شربت سکنجبین و تمرهندی است.

و از درمان های تلخی ناشی از اسید معده، خوردن یک قاشق رب انار یا رب به یک ساعت پس از غذا و قبل از خواب توصیه می شود.

 

دوستدار سلامتی شما

دکتر مهدی فهیمی

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *